Solutii Disaster/Recovery

Pentru a evita pierderea de date si perioadele de nefunctionare, companiile de toate dimensiunile necesita strategii si planuri de continuitate a afacerii si de recuperare in caz de dezastru – Solutii Disaster/Recovery.

Solutiile furnizate de noi ofera mai mult decat backup, asigura companiilor o solutie extrem de fiabila de protectie si management centralizat al datelor indiferent de cat de complexa este infrastructura IT&C. Solutiile de Disaster/Recovery incorporeaza o serie de tehnologii pentru o replicare eficienta si in timp real a datelor companiei dumenavoastra, reduce spatiul de stocare cu pana la 95 la suta si reduce timpul de salvare combinand deduplicarea datelor. Restaurarea granulara pentru aplicatii cum ar fi Microsoft Exchange, Active Directory si Microsoft SharePoint, vizualizarea infrastructurii, si arhivarea atat pentru medii fizice cat si virtuale pot fi grupate intr-o singura solutie.

Tehnologiile avansate de backup de date, disaster recovery si business continuity oferite de noi, va pun la dispozitie o serie de instrumente cruciale pentru protejarea datelor la un cost acceptabil si permisiv.

Astfel, prin solutiile de Disaster/Recovery veti beneficia de:

  1. evitarea pierderilor de informatii;
  2. viteza mare de recuperare date;
  3. impact mic asupra afacerii dumneavoastra;
  4. aplicatii usor de utilizat si de verificat integritatea datelor;
  5. un proces complet documentat de backup si recuperare;
  6. redundanta completa a serverelor - daca un server "cade", aducerea lui la starea initiala se va efectua in cel mai scurt timp posibil;
  7. backup-uri automatizate - la intervale regulate ;
  8. capabilitati de backup off-site, pe servere aflate in centre de date (Data-Center) cu o mare disponibilitate si redundanțta;
  9. monitorizare 24x7x365 a proceselor de backup;
  10. testare cu regularitate a procesului de recuperare.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de backup, disaster recovery si business continuity, va rugam sa contactati specialistii nostri.