Software

Fiecare companie are profilul ei de afacere. De aceea nu orice SOFTWARE se potriveste perfect profilului companiei dumneavoastra. SOFTWARE-ul ales nu trebuie sa fie cel mai scump si nici cel mai complex produs. Trebuie doar sa se potriveasca nevoilor afacerii dumneavoastra astfel incat sa aduca un randament maxim. Singurul software care va satisface aceste conditii este acela la care doar dumneavoastra va ganditi, ni-l descrieti si noi analizam si va oferim cea mai buna solutie.

Va punem la dispozitie o gama larga de produse software care sa raspunda total cerintelor dumneavoastra, asigurand instalare, configurare si instruirea utilizatorilor. Astfel dorim sa stabilim o relatie stabila si puternica cu partenerii nostrii.

In urma parteneriatelor cu diversi producatori de software, putem oferi urmatoarele categorii de software:

  1. Sisteme de operare desktop sau server;
  2. Aplicatii server, client-server;
  3. Aplicatii office, document-management;
  4. Aplicatii CAD si grafica;
  5. Solutii financiar-contabile;
  6. Solutii profesionale de back-up;
  7. Aplicatii antivirus si securitate;
  8. Solutii ERP, CRM si SFA;
  9. Aplicatii utilitare si de administrare/monitorizare infrastructura IT&C;
  10. Aplicatii WEB.

De multe ori costul licentelor software poate afecta bugetul sau cash flow-ul unei companii. Specialistii nostri va ofera consultanta necesara pentru a lua decizii corecte pentru licenţiere bazate atat pe necesităţilor curente şi de viitor ale companiei, cat si pe baza dimensiunii bugetului. In functie de proiecte, va putem oferi preturi speciale pentru software.

Recomandarea noastra este de a nu se omite importanta licentierii deoarece majoritatea producatorilor de software impreuna cu BSA (Business Software Alliance) deruleaza diverse actiuni pentru depistarea folosirii vsoftware-ului "piratat". Licentiere legala este solutia perfecta ce acopera orice risc in acest domeniu.

Apelati cu incredere la specialistii nostri pentru o solutie de licentiere legala si software original.