Recuperare Date

Oricand se pot intampla accidente in urma carora hard disk-ul sau stick-ul sa fie avariat si informatiile extrem de valoroase pentru companie sa nu mai poat fi accesate. In aceaste cazuri exista posibilitati de recuperare a datelor de pe unitatile de stocare.

Din pacate exista si cazuri in care datele NU POT FI RECUPERATE, dar prin intermediul tehnologiei de care dispunem si a experientei acumulate de-a lungul timpului facem tot posibilul ca astfel de cazuri sa fie cat mai rare.

Daca datele dumeneavoastra sunt importante, nu incercati sa le recuperati singuri. Orice incercare efectuata de o persoana nespecializata in aceasta tehnologie va minimaliza sansele ca datele dumneavoastra sa poata fi recuperate. Recuperarea datelor necesita tehnologii si medii speciale precum si specialisti pregatiti special pentru astfel de operatii.

Pot aparea urmatoarele cazuri de defecte:

  1. HDD-ul sau STICK-ul a fost sters sau FORMATAT accidental;
  2. HDD-ul sau STICK-ul a fost lovit sau a suferit alte socuri mecanice;
  3. HDD-ul sau STICK-ul are probleme logice ori firmware;
  4. HDD-ul sau STICK-ul a fost afectat de actiunea vreunui virus ce a sters datele de pe el sau a modificat o parte din FAT-ul partitiei;
  5. STICK-ul a fost rupt, spart sau mufa USB deteriorata;
  6. Datele de pe HDD sau STICK au fost suprascrise.

Noi suntem in masura sa va oferim serviciul de RECUPERARE DATE de pe HDD-uri sau Stick-uri de memorie cu defecte fizice sau logice.

In urma unei diagnosticari va vom prezenta un deviz cu informatii asupra costurilor si a timpului necesar pentru procesul de recuperare a datelor. Pe baza acordului primit de la dumneavoastra se demareaza procedurile de recuperare a datelor.

Procedurile de recuperare date sunt diferite de la caz la caz, astfel uneori este necesara dezasamblarea HDD_urilor sau STICK-urilor, lucru care va duce automat la pierderea garantiei sau la final, chiar casarea echipamentului respectiv. Noi efectuam operatiunea de recuperare date si nu asiguram reutilizarea echipamentului respectiv sau preluarea garantiei lui. In functie de defectul echipamentului, datele pot fi recuperate doar partial sau numele fisierelor sa fie modificate fata de cele initiale.

RECUPERAREA DATELOR de pe echipamente defecte este un proces foarte complex. Daca datele dumneavoastra sunt critice, nu ezitati sa folositi cu incredere acest serviciu oferit de specialistii nostri. Recuperarea datelor va poate scuti de multe necazuri sau pierderi ulterioare.