Optimizare SEO

De fiecare data cand un utilizator introduce un cuvant sau o expresie in campul de cautare al unui motor de cautare (ex. Google, Yahoo, Bing), I se va oferi o lista de rezultate, mai relevante sau mai putin relevante, referitoare la acel cuvant sau expresie cautata. Intrebarea este: de ce unele site-uri apar pe primele pagini ale motorului de cautare si altele nu? Raspunsul la aceasta intrebare este: pozitia in paginile motorului de cautare depinde de utilizarea tehnicilor de optimizare SEO - Search Engine Optimization.

SEO este un complex de tehnici, menit sa ajute la obtinerea unor rezultate mai bune in motoarele de cautare, a unui rank mai mare fata de alte site-uri, adica la obtinerea unei pozitionari cat mai avantajoase, ca raspuns la o cautare dupa anumite cuvinte cheie definite.

Actiunile SEO se impart in doua categorii:

  1. SEO on site / SEO on page - Insumeaza totalitatea actiunilor de optimizare aduse paginii, codului sursa, structurii si design-ului acesteia precum si asupra continutului. Modificarile SEO on site, implica modificarea codului sursa a fiecarei pagini din website.
  2. SEO off site / SEO off page - are ca scop obtinerea de referinte de pe alte site-uri catre site-ul optimizat. Actiunile SEO off site cuprind inscrierea site-ului in directoare web, scrierea de articole de calitate pe diverse blog-uri sau site-uri, publicarea link-ului pe twitter, facebook si alte in retele sociale. Deasemenea se pot efectua campanii de Link-Exchange si parteneriate cu alte site-uri.

Optimizarea SEO este un proces de durata si continuitate datorita faptului ca motoarele de cautare isi updateaza in timp continutul (dureaza pana un anumit site este indexat), apoi, si alte site-uri aflate in proces de optimizare SEO fac acelasi lucru. Timpul de optimizare depinde si de numarul total de rezultate pe segmentul cautat.

Astfel, putem spune ca procesul de Optimizare SEO incepe de la stadiul de proiectare a site-ului si nu se termina niciodata.

Noi va punem la dispozitie 3 pachete de Optimizare SEO, fiecare pachet construit pe masura bugetului ce poate fi alocat de fiecare companie.

Un pachet de baza ce trebuie luat in considerare de orice posesor al unui site.

Un pachet avansat ce se adreseaza tuturor companiilor si care ofera rezultate foarte bune cu alocarea unui buget mediu.

Un pachet profesional ce se adreseaza tuturor celor care inteleg importanta prezentei in mediul internet si promovarea afacerii sau produselor in acest mediu.

Contactati cu incredere specialistii nostri in domeniu Optimizare SEO iar rezultatele unui astfel de proces va vor surprinde.