Logo Design

Logo-ul – sigla – este primul element observat pe un website sau un document (oferte, contracte, carti de vizita, brosuri, etc.). El reflecta identitatea companiei.

Un logo profesional inspira incredere si castiga din startun client, imbunatateste imaginea si construieste o imagine de brand care va dura mult timp.

Noi cautam de fiecare data sa realizam sigle bazate pe un concept unic, distinct, dar in acelasi timp sa reflecte domeniul de activitate al companiei dumneavoastra si sa fie usor de memorat. Ne bazam pe simbolistica, astfel vom alege elemente grafice usor de inteles si care sa transmita un mesaj clar.

Procesul se desfasoara in patru etape:

  1. Planificarea - preferintele in cea ce priveste simbolul, culorile, font-urile, etc;
  2. Construirea – realizarea mai multor machete ce va vor fi prezentate, modificari, alegerea unei machete finale ce va mai suporta unele finisari daca este cazul;
  3. Predarea produsului finit – predarea lucrarii in formate digitale vectoriale acceptate de orice tipografie si care sa suport ulterior orice redimensionare.
  4. Pentru clientii care doresc, va putem oferi si consultanta necesara pentru inregistrarea la OSIM (Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci) a siglei dumneavoastra.

Apelati cu incredere la specialistii nostri pentru a obtine o identitate unica a companiei dumneavoastra.