Hardware

Avem o experienta vasta in domeniul sistemelor informatice, exceland in domenii ca servere, solutii de stocare, notebook-uri si desktop-uri pentru business, oferind echipamente ce si-au cucerit renumele atat datorita tehnologiilor avansate pe care le inglobeaza, cat si datorita stabilitatii, securitatii si calitatii.

Astel va oferim o gama completa de echipamente hardware care sa raspunda total cerintelor dumneavoastra.

  1. Server-e (tower, rack-abile, blade server);
  2. Notebook-uri (economic level, medium level, business, statii grafice mobile) ori tablete;
  3. Desktop-uri (home user, office, statii grafice, all-in-one);
  4. Unitati de stocare externe (NAS, unitati de stocare profesionale in variante tower sau rack-abile);
  5. Componente (pentru orice tip de echipament).

La achizitia de echipamente clientii nostri beneficiaza de consultanta gratuita pentru dimensionarea corecta a echipamentelor necesare. Analiza noastra se bazeaza pe calcule pe termen mediu sau lung astfel ca intotdeauna solutia oferita va reprezenta solutia optima.

Pentru toate echipamentele se ofera asistenta tehnica atat in perioada de garantie cat si post garantie.

In cazul in care termenul de livrare al unui echipament este mai lung sau vreun echipament al clientului este in service, oferim clientului echipamente echivalente pana la rezolvarea situatiei pentru ca activitatea acestuia sa nu fie afectata.

Furnizam in principal echipamente ale unor producatori de renume precum DELL, HP, IBM sau LENOVO dar si ale altor producatori cunoscuti mai mult doar de specialistii in domeniul IT.