Externalizare IT

Infrastructura IT&C este o parte critica a proceselor dintr-o companie. Solutii precum angajarea unei singure persoane pentru rezolva toate problemele departamentului IT are consecinte dezastruoase asupra afacerii dumneavoastre.

Oferta noastra pentru externalizare IT se adreseaza atat firmelor cu nevoi IT reduse sau medii, cat si companiilor cu nevoi IT complexe. Serviciile noastre vor asigura functionarea corecta a infrastructurii IT si vor contribui la eliminarea perioadelor neproductive, generate din diferite motive cum ar fi:

 1. Expertiza limitata in cazul unei singure persoane
 2. Incapacitatea de a rezolva probleme IT pe perioada concediilor
 3. Experienta limitata ce poate duce la o evaluare eronata a problemei aparute
 4. Preturi de achizitie pentru echipamente, compunente sau consumabile la preturi standard.

Oferta noastra grupeaza diferite servicii IT in abonamente lunare, concepute astfel incat sa reprezinte o solutie completa pentru nevoile companiei dumneavoastra.

Pentru fiecare abonament de externalizare a serviciilor IT, oferim un audit de securitate gratuit al infrastructurii clientului. Pe baza acestui audit se fac recomandari legate acces la resurse, acces la retea, antivirusi, politica antispam sau politici de securitate. In functie de nivelul de securitate si de automatizare dorit de client, aceste recomandari sunt implementate de catre specialistii nostri.

Fie ca este vorba de implementarea unui nou sau sistem, sau de optimizarea celui existent, serviciile noastre vor raspunde oricarei solicitari:

 1. administrarea infrastructurii informatice - urmareste ca toate echipamentele active (server-e, pc-uri, periferice, echipamente de retea, echipamente telefonie fixa, etc.) sau pasive (cablare, retelistica) sa functioneze la parametri optimi;
 2. migrare de sisteme informatice;
 3. analiza, consultanta IT si management de proiect;
 4. instalare si configurare pentru servere, statii grafice sau statii de lucru;
 5. solutii de stocare de tip SAN, DAS, NAS, solutii RAID, clustering;
 6. solutii de virtualizare, cloud;
 7. asistenta tehnica, mentenanta, management informatic;
 8. securizare hardware si software: VPN, firewall, antivirus, antispam;
 9. WEB – gazduire, administrare, SEO.

Pentru companiile care au nevoie majora de prezenta unui specialist IT in fiecare zi, intr-un anumit interval orar, putem asigura inclusiv acest tip de serviciu in conditii foarte avantajoase.

Serviciile noastre de externalizare IT / outsourcing pot fi oferite atat in Bucuresti cat si in celalalte orase din tara..