Consultanta IT&C

Pentru a tine pasul cu dinamica si exigentele mediului de afaceri, aveti nevoie de echipamente IT, aveti nevoie de software adecvat, aveti nevoie de comunicatii rapide si securizate, aveti nevoie de conexiune la internet securizata si de viteza mare, aveti nevoie de o service si suport IT, aveti nevoie de specialisti IT, deci aveti nevoie de noi.

Companiile au nevoie mereu de noi proiecte care necesita noi abilitati si din ce in ce mai mult timp. In schimbarile rapide ale zilelor noastre, aparedificultatea in a angaja indeajuns de multe persone pentru a putea fi la zi cu proiectele care se desfasora. Companiile isi indreapta atentia catre consultanti pentru a completa cunostintele si decalajul de timp pentru multimea de proiecte care apar.

Consultantii au experienta, expertiza si timpul pe care angajatii companiei nu il au.

Consultantii vin cu experienta, expertiza si idei din proiectele trecute implementate la diverse companii cu diverse domenii de afaceri.

Consultantii pot fi contractati pentru proiecte pe perioada scurta. Sunt vin cand e nevoie de ei si pleaca cand nu mai mai e nevoie de ei. Consultantii servesc exact scopului propus.

Consultantii ofera intotdeauna un punct de vedere si obiectiv, au posibilitatea de a oferi idei impartiale. Beneficiaza de experienta pretioasa a multor proiecte finalizate cu succes si intalnirea diverselor situatii critice. Personalul angajat poate fi mult prea implicat intr-o problema pentru a putea oferi solutia acesteia. Consultantii nu sunt subjugati de politicile interne ale companiei.

Astfel, consultantii sunt mai eficienti si fac dovada ca se merita contractarea lor.

In cadrul unui contract de consultanta, puteti beneficia de o multitudine de studii, de la un audit al sistemului informatic existent (probleme de securitate, gradul de utilizare, analiza de trafic, analiza acceptanta din partea utilizatorilor, etc.) pana la studii de fezabilitate a dezvoltarii sistemului sau prognoze de configuratii de sistem pe termen mediu (1-3 ani). Costurile unui contract de consultanta sunt foarte mici in comparatie cu rezultatele pe care le veti obtine dupa aplicarea recomandarilor noastre.

Noi transferam prin servicii de consultanta, know-how-ul necesar catre compania dumneavoastra.