Cine Suntem

Suntem o companie care poate oferi solutii IT&C complete, operand cu o echipa profesionista, specialisti cu o experienta de peste 15 ani in domeniul IT si implementare de proiecte pentru companii cu diverse domenii de afaceri.

Oferim solutii IT&C acoperind un spectru foarte larg:

  1. consultanta si asistenta în întocmirea documentatiei proiectelor, Audit IT, Project Management;
  2. echipamente hardware, periferice, produse software, telefonie fixa, coduri de bare, braille;
  3. retele structurate date/voce, solutii wireless, VPN-uri;
  4. solutii WEB – web design, hosting, SEO, marketing online, e-commerce;
  5. asistenta tehnica, mentenanta, recuperarea date, back-up, virtualizare, cloud, service in garantie si post-garantie;
  6. externalizare IT, outsourcing.

Echipa noastra va oferi intotdeauna solutiile optime pentru eficeintizarea infrastructurii IT&C a companiei dumneavaostra, solutii de protectie si securitate activa a informatiilor si echipamentelor dumneavoastra, precum si solutii hardware dimensionate corect pentru necesitatile dumneavoastra.

Pe plan mondial externalizarea IT este un pas strategic pentru majoritatea companiilor. Asadar am pus la punct o procedura bine determinata pentru externalizarea serviciilor IT chiar si pentru companiile in care exista personal intern, procedura ce conduce in mod direct la flexibilitate si control strict al cheltuililor.

Colaborarea cu noi va permite sa integrati tehnologii infrmationale optime pentru afacerea dumneavoastra. Alaturi de noi veti beneficia de o serie de avantaje.

Business Trade Partners – O afacere de succes impreuna cu noi !