Cablare Structurata

Cablarea structurata reprezinta baza arhitecturii infrastructurii IT&C a unei companii. Prin intermediul cablarii structurate, se pot integra cu usurinta serviciile de telefonie fixa, reteaua de calculatoare, sistemul de antiefractie, sistemul de acces controlat (card access) si sistemul de supraveghere.

O retea date/voce bine proiectata, determina o performanta crescuta a retelei si traficului de date pe aceasta retea precum si un grad scazut posibile probleme tehnice. Aceasta poate fi realizata pe fibra optica sau cablu torsadat categoriile 5, 6, 7 cu conexiuni UTP, STP, FTP.

Avantajele unui sistem de cablare structurata sunt:

  1. furnizarea unei platforme universale pe care se construieste orice sistem informational;
  2. mentenanta simplificata a retelei de date/voce;
  3. reconfigurare si administrare facilă a retelei de date/voce;
  4. usurinta instalarii de noi terminale, servere, statii de lucru si alte echipamente;
  5. schimbarea pozitiei birourilor si automat a statiilor de lucru atasate acelor birouri nu necesita modificari de structura sau investitie suplimentara;
  6. minimizarea costurilor de intretinere si administrare;

Noi va oferim consultanta, suport tehnic si echipamentele necesare pentru implementarea retelelor date/voce in concordanta cu cele mai inalte standarde existente. Bazadu-ne pe cerintele clientilor, sugeram cea mai optima configuratie si personalizam solutiile pentru a obtine cea mai buna performanta.

Utilizand cele mai noi procese si sisteme de cablare structurata, implementate de ingineri calificati, si oferind o garantie pe termen lung, noi suntem cu siguranta, cea mai buna optiune in materie de retele date/voce oferindu-va inclusiv echipamentele active & pasive si securizarea retelei.