Audit IT

Procesul de Audit IT reprezinta colectarea si evaluarea infrastructurii IT&C, inclusiv solutiile software folosite de catre compania dumenavoastra.. In urma unui Audit IT se face legatura dintre cerintele specifice business-ului dumneavoastra si actuala organizare a resurselor IT. Fara un echilbru intre acestea, este posibil ca investitiile facute in hardware si software precum si costurile de exploatare ale acestora sa nu fie conform asteptarilor.

Procesul de Audit IT implica verificarea detaliata a echipamentelor hardware si software-ului, verificarea detaliata a configuratiilor, procedurile si politicile legate de exploatarea echipamentelor hardware si software-ului aferent, discutii detaliate atat cu personalul IT (in cazul in care exista), cat si cu angajatii.

In urma unui Audit IT putem depista daca sunt satisfacute in mare parte nevoile legate de infrastructura IT, daca exista cerinte noi sau daca exista probleme critice. Rezultatul este un document ce sumarizeaza detaliat configuratia actuala a infrastructurii IT&C din cadrul companiei dumenavoastra.

In urma unui Audit IT veti avea o imagine clara si detaliata:

  1. a deficientelor infrastructurii IT&C din cadrul companiei dumneavoastra;
  2. a licentelor existente in companie;
  3. o evaluare a riscului IT la nivel de companie;
  4. identificarea celor mai bune practici de investitie in IT astfel incat sa beneficiati de intregul potential al infrastructurii IT&C;
  5. dezvoltarea unui plan strategic de dezvoltare al infrastructurii IT&C pe termen lung sau scurt;
  6. solutii optime pentru protectia informatiilor existente in compania dumneavoastra;
  7. o solutie optima pentru managementul si monitorizarea departamentului IT&C;
  8. o strategie de legalizare si up-grade a licentelor software.

Specialistii nostri va pun la dispozitie intraga lor experienta pentru realizarea unui Audit IT la cea mai inalta calitate. Clientii care contracteaza un abonament de mentenanta vor beneficia GRATUIT de acest serviciu – Audit IT.